Istentisztelet

Istentiszteleteinket minden vasárnap de. 10 órától tarjuk. A vasárnapi istentisztelet az egész gyülekezet alkalma, melyen jelen vannak a különböző körökhöz tartozók, fiatalok és idősek, hitben érettek és az útjukat keresők. Gyakran vendégek, gyászolók, érdeklődők beülnek a padsorokba. Isten csodája, hogy ebben a nagyon összetett közösségben megszólít, megállít, meghallgat és új útra indít.A vasárnapi egy-két óra sokak számára a töltekezés ideje, ahol egész hétre muníciót kapnak. Mint a telefon, amelyet töltőre teszünk, a lelkünknek is szüksége van időről időre erre a töltekezésre.

A legkisebbek számára babaszoba áll rendelkezésre, ahol a szülők hangszórón és monitoron tudják követni az istentiszteletet. A nagyobb gyerekek számára az istentisztelettel egyidejűleg külön foglalkozást tartunk, ahol mindig egy-egy bibliai történetet dolgozunk fel, megtanítjuk nekik, hogyan beszélgethetnek Istennel, sok játékkal, kézműves foglalkozással segítjük őket Jézus közelébe.

Az istentisztelet elsősorban az Istennel való találkozás alkalma, ugyanakkor Isten közelében egymás testvérei leszünk, lehetünk, ezért fontos része az istentiszteletnek az egymással való találkozás, a közösség megélése is. Ezt szeretnénk segíteni azzal, hogy megfelelő körülményeket biztosítunk, hogy egy tea, kávé, sütemény mellett az istentiszteletet követően tudjunk ismerkedni: ez a Kávézóna.

Minden hó 1. és 3. vasárnapján úrvacsorás istentisztelet.

További alkalmaink:
Gyermekfoglalkozás
Vasárnap
10.00

Dalkör
Vasárnap az istentisztelet után
(járványhelyzet miatt szünetel)

BECsEs
Hónap 2. vasárnap
16.30

Bibliaóra
Minden héten csütürtökön
18.00

Hölgyválasz
Hónap 3. szerda

Konfirmáció (felkészítő)
Hónap 2. vasárnap
16.00

Ifjúsági istentisztelet
Hónap 3. vasárnap
17.00

Nem rendszeres alkalmainkról az Aktualitások valamint az Eseménynaptár menüpontokban tájékozódhat.