2022. július 3-8. – Gyülekezeti nyári tábor Bonyhádon

Szeretettel hívogatunk egy nyári egy hetes gyülekezeti táborba Bonyhádra, július 3 és 8 között!
Ez egy nagyon jó lehetőség családoknak és egyénileg is a hitben való növekedésre, a keresztyén közösség megélésére, az egymástól való tanulásra. Nem csak nyaralás, hanem igazi lelki feltöltődés!


Miről is van szó?
A budaörsi gyülekezet évek óta ún. nagy gyülekezeti tábort tart, ahol a gyülekezet minden korosztálya részt vehet. Így ők évente ezen a héten úgy 150-200 fő körüli táborokat szerveznek. Nagy ifjúsági közösség, a konfirmandusok, és családok vesznek részt elsősorban, de akár egyénileg is lehet csatlakozni.
Mivel a budaörsi gyülekezet sokáig a mi gyülekezetünk része volt, ezért már évek óta hívogatnak, tartsuk együtt a tábort, legyen egy nagy közös táborunk. Az unszolásnak eddig tudtam ellenállni 🙂 , így az idei évben elfogadtuk a meghívást, és csatlakozunk a budaörsiekhez.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen tábort?
A helyszín a Bonyhádi Evangélikus Gimnázium lesz. A tábor résztvevőinek szállása a gimi kollégiumában lesz, az elmúlt évben felújított,5-6 ágyas, fürdőszobával és wc-vel rendelkező szobákban. Tehát nem szállodai körülmények, de nem is sátortábort kell elképzelni. Az ebédet szintén a kollégiumban kapjuk.
A táborban egy téma köré szerveződnek a programok, amelyeket azonban korosztályok szerinti bontásban dolgoznak fel a résztvevők. Ez azt jelenti, hogy külön van gyerekfoglalkozás, konfirmációi alkalom, ifjúsági alkalom (több csoportban), fiatal családos, házaspáros, felnőtt… csoportok. A délelőtt ezekben a csoportokban zajlik. A reggeli áhítat egyben a témafelvezető is, majd a csoportvezetők segítségével keratív módon történik a feldolgozás.
A délután során van szervezett program, de lehet egyéni programot is szervezni. A szervezett programok pl.: kirándulás, strand, sportos akadályverseny, foci…
A vacsora után áhítat lesz (ezeket most én fogom tartani). Az áhítatot követően pedig közösségi programok (táncház, kreatívkodás, borkóstoló, társasozás…) lesznek.

A költségek:

A teljes időre szóló részvételi díj
14 év felett: 40.000,-Ft/fő
3-4 év között: 31.500,-Ft/fő
3 év alatt a részvétel ingyenes

A részvételi díjat június 30-ig a gyülekezetünk bankszámlájára kell befizetni: 11795009-20009520 (OTP Bank)

Jelentkezni a következő online felületen lehet: http://tabor.begy.hu