2020. április 2. – Vasárnapi gyermekfoglalkozásaink új formában folytatódnak

Frissítés
Lego – Gyurma pályázatunk kapcsán több visszajelzést is kaptunk, hogy szűkös volt a határidő. Mivel nem szeretnénk, hogy akár csak egyetlen jó ötlet is elvesszen, ezért úgy döntöttünk, hogy kibővítjük a beküldési határidőt péntek (04.10.) este 20:00-ig. A beérkezett pályaműveket ezután fogjuk közzétenni és nyitjuk meg a szavazás lehetőségét.
Köszönjük az eddig beérkezett munkákat és várjuk a továbbiakat!

Kedves Gyerekek és Szülők!
Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi lenne a legmegfelelőbb megoldás a vasárnapi gyermekfoglalkozások helyettesítésére.
Végül arra jutottunk, hogy egy verseny/pályázat keretein belül kreatív feladattal próbálnánk meg érdekes kihívás elé állítani a gyermekeket.
Így a gyerekek számára egyénileg is megoldható elfoglaltság lehet ez az online istentisztelet alatt, de akár szabadidős tevékenységnek is jó szórakozás lehet.

A pályázat keretei:
Határidő:
Nagypéntek (04.10.) este 20 óra. Eddig kell beérkezzenek a pályaművek az emletre.nav@gmail.com e-mail címre.
Feladat: A gyerekek készítsék el önállóan egy nagyheti esemény (Virágvasárnap, Nagycsütörtök, Nagypéntek) megjelenítését Lego, Duplo, Gyurma, vagy Sólisztgyurma felhasználásával. Az elkészített művekről maximum 2 db fényképes dokumentációt kérünk a megadott e-mail címre. Kérjük a fényképek nevének az alkotás készítőjének nevét és életkorát adjuk, vagy az e-mailben legyenek feltüntetve ezek az adatok.
Értékelés/Zsűrizés: A határidőig beérkezett pályaműveket hétfő délután 14:00-ig feltöltjük a gyülekezet facebook oldalára (https://www.facebook.com/evefok/), ahol ezután szavazni lehet péntek este (04.10.) 20:00-ig. Szavazni úgy lehet, ha valaki komment formájában a leginkább tetsző képhez írja a “Szavazok” szót.
Két fő kategóriát hirdetünk meg: 1) Lego – Duplo, illetve 2) Gyurma – Sólisztgyurma kategóriákat. Minden kategórián belül 3 korcsoportot díjazunk külön: 1) Óvodások és kisebbek 2) Alsósok (1 – 4.) 3) Felsősök és nagyobbak (5 – 10.).
Mindkét kategória minden korcsoportjában mindenki egy szavazattal rendelkezik, azonban a gyermekek leadhatják szavazataikat a szülők profilján keresztül (ennek külön feltüntetését kérjük a szavazatnál).
Díjazás: Mindkét kategóriában, minden korcsoportban egy győztest hirdetünk, a nyeremény eljuttatásáról pedig a szülőkkel egyeztetünk.

Amennyiben a gyerekek szívesen részt vesznek ebben a pályázatban a következő hetekre is meghirdetünk hasonlókat!
Ha bármilyen kérdés felmerülne a pályázattal kapcsolatban keressetek bátran a megadott e-mail címen.

Izgatottan várjuk az ötletes munkák képeit! Erős vár a mi Istenünk!
Zsolt és Csaba